Shiva, santai saja

Bestemming onbekend . . . . De Reis gaat beginnen!

Het is eindelijk zover! Mijn gespitste mast staat te trillen van opwinding . Ik had mijn Happy Crew eigenlijk pas morgen verwacht, maar mijn romp voelt hun ongeduld. Het avontuur roept, en ik voel het in al mijn vezels: vandaag is de dag.

Wekenlang heb ik hier geduldig in het water gelegen, kalm en klaar voor wat komen gaat. Met mijn kiel stevig in het water vind ik alles prima, maar ik merk dat mijn bemanning niet langer kan wachten. De door de Sailor uitgestippelde reisroutes zijn figuurlijk alweer overboord gegooid; ze laten de wind beslissen waar we naartoe gaan. Spannend! Het onbekende tegemoet zeilen, geleid door de windkracht en de windrichting, het houdt onze nieuwsgierigheid naar het aankomende zeilavontuur vast en zeker levendig.

Mijn kasten zijn keurig opgeruimd en gevuld. Afgelopen weekend hebben mijn vrienden hard gewerkt om alles schoon te maken en efficiënt in te ruimen. Kleding voor alle weersomstandigheden ligt netjes opgestapeld, en de keukenkastjes puilen uit met houdbare ingrediënten, genoeg om een weeshuis een jaar mee te voeden. De gereedschapskastjes van de Captain zijn zorgvuldig ingericht, klaar voor elk technisch mankementje dat zich voordoet.

Deze reis heeft mijn Sailor zich meerdere rollen toebedeeld. Ze is niet alleen stuurvrouw en bootmanager, maar dit keer ook chef-kok, weervrouw, medic en co-navigator. En mijn Captain? Hij zal als vanouds schitteren als kapitein, technicus, navigator, marifoondeskundige en co-medic. Geïnspireerd door het programma "Over de Oceaan", zullen ze hun taken vast en zeker met passie en een glimlach vervullen.

En ik? Ik ga mijn uiterste best doen om heel erg goed voor mijn Happy Crew te zorgen. Ik bescherm ze met mijn hele hebben en houwen en zal ervoor zorgen dat ze elke dag weer veilig en wel over de zee worden vervoerd. Dat beloof ik bij deze plechtig. Het avontuur lonkt en ik kan niet wachten om te vertrekken. Samen gaan we nieuwe horizonten verkennen en hopelijk mooie avonturen beleven.

Santai saja,

Shiva

Martijn en Elise

Heel veel plezier lieve vrienden!
Maak er een onvergetelijk avontuur van!
xxx

Hanny

Lieve schatten heel veel plezier en een prachtige reis...

Mea

... en wij zeilen met jullie mee ... met al die voorbereidingen wordt het beslist een fantastische reis ... veel plezier, dikke kus xxx

Lonnie

Schip ahoy, een behouden vaart gewenst!! Veel succes en plezier. Liefs

Wietske

Oh de wind jullie laten begeleiden en brengen daar wara jullie naartoe hebben te gaan, wonderlijk❤️⛵️

Petra

Op naar mooie bestemmingen en avonturen.
Genieten samen😘

Henk en Ria den Otter.

Liek en Paul, heel veel reisplezier en wij blijven jullie volgen! 🌞🌤️⛵️🥰💁🏼‍♂️🙋

Liek

Wat leuk dat jullie ‘aan boord zijn’! Gezellig⛵️

Patricia

Een hele mooie goede vaart, als voorbereiding op jullie nog grotere uitdaging!